Föryngring inom Arnessons-koncernen

Arnessons Betongborrning AB satsar stort och tar nya krafttag för att vara på hugget inom branschens framfart. Ny VD bidrar till färsk och frisk ung energi. Samtidigt som de själva ökar sin omsättning och breddar sin verksamhet, blir konkurrensen tuffare på den allt mer växande marknaden.

 Det gäller att hänga med i svängarna, menar Lennart Österwald, en av de åtta delägarna.  Ett viktigt led i att fortsätta växa och utvecklas är att inte vara sen med föryngringen inom koncernen. Här tar vi nu ett steg framåt. Det mest tydliga utåt sett är att Per Karlsson tar över som VD efter Mario Larsson.

Mario Larsson och resten av teamet, står alla bakom denna förändring. Mario som nu är 60 år, började på Arnessons redan under mitten av 80-talet. Han stannar kvar inom bolaget och ger plats vid rodret åt kollegan Per Karlsson, 43 år, som dels arbetade inom Arnessons under sina ungdomsår och som nu har funnits med på heltid sedan år 2014.

 Branschen utvecklas. Vi växer och breddar vår koncern. Det känns toppen att vi gör denna omorganisation nu. Jag är riktigt laddad inför vad framtiden har att ge. Vi är ett gött gäng som gör mycket bra tillsammans. Det hoppas vi att våra kunder fortsätter att ta del av år efter år, säger Per Karlsson, nytillsatt VD på Arnessons Betongborrning AB.

 

Per Carlsson

Mario Larsson