140 arbetskamrater firar in semestertider

Det är snart dags för en del av oss på Arnessons att lägga hjälmen på hyllan och ta semester! Vi passade därför på att bjuda in våra 140 arbetskamrater och ledare till en härlig lunch ute vid Byggbolagets byggen i Inre hamn, Karlstad. Den 16 juni svidade vi om till kockutstyrsel med både hatt och förkläde, och lagade god husmanskost på plats i bygglandskapet. Med oss hade vi ett stort stekbord som gjorde underverk ute i det fria.

Det blev en mycket fin tillställning, trots några droppar regn – men vad gör det när man är i gott sällskap. Tack till alla er som kom och käkade med oss!

Stämningen var på topp. Vi var ett pratsamt gäng som gillar att umgås och arbeta tillsammans. Hungriga, både på mat och semester! Och såklart på framtiden inom vår koncern.