Håltagare till Örebro

Vi på Arnessons är experter på göra hål. Hål för dörrar, fönster, VVS, ventilation och liknande. Så duktiga att fler och fler vill anlita oss, vilket vi naturligtvis är riktigt stolta över. Därför söker vi nu flera håltagare i Örebro som vill vara med och göra Arnessons ännu starkare och bättre. Hur svårt kan det vara att göra hål, kanske du tänker? Ja, de uppdrag vi jobbar med kräver både planering, finurlighet, kreativitet och naturligtvis maskinvana. Enkelt uttryckt – hålet måste hamna exakt rätt. Det är ett precisionsjobb, med andra ord.

Du som söker jobbet ska:
• ha vana från vår bransch
• vara ansvarsfull och ordningsam
• gilla att lösa de utmaningarna du ställs inför
• ha B-körkort
• behärska svenska bra i tal och skrift

Arnessons är en riktigt seriös arbetsgivare som både erbjuder goda villkor och de förutsättningar som krävs för att du verkligen ska kunna göra ett bra jobb och etablera dig i branschen. Det här gör att vi är ett starkt sammansatt team på Arnessons där medarbetarna trivs, vilket vi redan nu är övertygade om att du också kommer göra. Vi söker dig som vill satsa på jobbet över tid, och som inte ser det som ett tillfälligt kneg.

Passar den här beskrivningen in på dig? Bra, i så fall är det bara att skicka in en ansökan via formuläret nedan, så hör vi av oss. Har du frågor om tjänsten kan du höra av dig till Per Karlsson på 070 – 575 44 99 eller per@arnessons.se.

Skicka in din ansökan

Fakta

Sista ansökningsdag: 2024-09-30

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetsområde: Örebro med omnejd
Löner och villkor: Enligt överenskommelse