Arnessons-koncernen står för bred, gedigen och väletablerad kompetens inom håltagning, rivning och sanering. Vi jobbar också med reparation och service av diamantverktyg samt med golvbehandling.

Vi har stora expansionsmöjligheter och är löpande intresserade av kompetent personal. Några av de kompetenser vi gärna stärker upp inom är Håltagare, Rivare och Sanerare.

Hos oss på Arnessons är kontakten sins emellan personalen oerhört viktig. Vi är ett socialt team med starka band och mycket av vår engagemang finns som kultur här i väggarna.

Våra anställda är vår viktigaste tillgång och vi jobbar kontinuerligt med internutbildningar och kurser för att ha en hög nivå kunnandet och kompetensen i arbetsstyrkan.

Att ha en god arbetsmiljö och laganda, både på ”hemmaplan” i Kil resp. Karlskoga, samt ute på arbetsplatserna är det vi värdesätter högst. Våra medarbetare skall trivas och tycka om att gå till jobbet.

Vi strävar efter att hela tiden vara på tå och möta upp framtidens rekryteringsbehov. Därför är du alltid välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Kontaktpersoner

 

Peter Calais
Arnessons Service AB
070 – 650 95 51
peter.c@arnessons.se

Karl-Henrik Olsson
Arnessons K.B.D
076 – 833 48 52
karl-henrik@kbdemolering.com

Arne Andersson
Arnessons Betongborrning AB
070 – 551 41 53
arne@arnessons.se

Ansökningsformulär

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy