Referensobjekt

Arnessons Betongborrning har sedan företagets grundande 1979 genomgått en imponerande utveckling och är idag en koncern med fem bolag och under namnet Arnessons kan vi nu erbjuda ett brett spektrum av tjänster inom bygg- och anläggningsbranschen. 

Med över 40 års erfarenhet i branschen har vi samlat på oss omfattande kompetens och är stolta över att vara ISO-certifierade enligt standarderna 9001, 14001 och 45001.

Under denna tid har en lång rad uppdrag åt såväl stora som små uppdragsgivare genomförts och vi presenterar här några uppdrag som exempel på vad vi kan erbjuda.

 

Arnessons Service

Arnessons Service är ett bolag inom koncernen som är specialiserat på sanering. Bolaget grundades 2014 och började med fokus på asbestsanering vilket fortfarande är en stor del av vår verksamhet.

Vi har också expanderat utbudet till att omfatta annan sanering såsom PCB som är ett fortsatt miljöproblem i byggnader, fuktskador är en snabbt växande  affärsområde men vi erbjuder hela spannet av saneringstjänster inom brand, klotter, biologisk, social, lukt med mera.