Efterfrågan på behandlade betonggolv ökar och detta är en fantastiskt rolig gren inom vår verksamhet, som vi verkligen brinner för att hjälpa våra kunder med. Idag är trenden att försöka använda betonggolvet som en färdig slutprodukt.

Detta innebär att vi först avlägsnar limrester, färg och annan beklädnad. Därefter jämnar vi till golvet genom slipning innan vi polerar det i upp till åtta olika steg för en perfekt högblank yta som resultat.

Ett polerat betonggolv är betydligt mera slitstarkt än exempelvis ett epoxygolv och kräver också betydligt mindre underhåll.

Inom denna avdelning har vi stora byggföretag så som NCC, Peab och SKANSKA som uppdragsgivare. Hela konceptet går ut på att vi polerar upp superfloor med diamanter. Här finns olika varianter att välja mellan, så som guld, platinum och brons. Det är med stainprotection som vi behandlar de rena betonggolven och bearbetar betongen.

Industrilokaler, garagegolv och bygg-golv är några exempel på ytor som denna golvbehandling lämpar sig fint för.

I grunden har vi den välrenommerade utbildningen på HTC Akademien (Söderköping) inom detta område.

Fördelar med högpolerat betonggolv:

  • Passar utmärkt i lokaler där man kör mycket med truckar. Det blir nämligen inga märken av däcken och inga slitningar på dessa behandlade betonggolv.
  • Genomförandet dammar nästan ingenting alls.
  • Golvytor blir inte ens halkiga, men ser helblanka ut.

 

Kontaktpersoner

Ansvarig

Conny Överby

Arnessons Betongborrning AB

0554 - 40 000 / 070 - 266 33 86

conny@arnessons.se