Arnessons -
en koncern med stark tillväxt

Arnessons Betongborrning grundades 1979 av Bo Arnesson. Sedan dess har det hänt mycket, både i bolaget och i branschen. Idag är Arnessons en koncern med stark tillväxt och flera företag under vårt moderbolag, vilket gör att vi kan erbjuda flera olika tjänster. Tillsammans har vi lång och gedigen erfarenhet med över 40 år i branschen och en bred kompetens som ständigt utvecklar sig.

Koncern med fem bolag
Arnessonskoncernen består idag av fem bolag, där huvuddelen av vår verksamhet ligger i Mellansverige, men vi åtar oss uppdrag i hela Norden. Förutom kärnverksamheten med Arnessons Betongborrning har vi också utvecklat Arnessons Service som utför sanering. Inom koncernen finns också Wermland Håltagningsservice, Lekana Maskin och Mellansverige Riv och Deponi.

Uppfinningsrikedom och flexibilitet
Tillsammans med alla bolagen erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster och inom koncernen utvecklar vi ständigt vår kompetens genom att bredda vår arbetsstyrka och verksamhet. För oss är det nämligen viktigt att särskilja oss på marknaden, och det gör vi genom att arbeta innovativt och med problemlösarinstinkt. Vi jobbar efter mottot att alltid se lösningen, snarare än problemet. Uppfinningsrikedom och flexibilitet är delar som alltid finns med i vårt arbete.

Håltagning
Rivning
Golvslipning
Sanering
Lediga jobb

Vi söker just nu:

Asbestsanerare

Vi är en riktigt seriös arbetsgivare som både erbjuder goda villkor och de förutsättningar som krävs för att du verkligen ska kunna göra ett bra jobb och etablera dig i branschen.

Har du en förfrågan eller bara frågor?

Hör av dig till oss så återkommer vi.
Det här vill jag ha hjälp med:
Kontaktuppgifter: