Håltagning

Vi på Arnessons vet att det är skillnad på hål och hål, därför har vi också verktyg och maskiner därefter. När det kommer till håltagning är vi nämligen experter med lång och gedigen erfarenhet.

Våra håltagningstjänster omfattar allt från kärnborrning av cirkelformade hål i betong till sågning i betong och sten.

Betongborrning

Kärnborrning med diamantborr

Håltagning innebär mycket mer än att bara göra ett hål. När det kommer till håltagning i betong är det viktigt att ha rätt verktyg eller maskin för varje projekt, beroende på projektets behov och betongens egenskaper. Vår kärnverksamhet bygger på att vi gör hål i betong genom kärnborrning med diamantborr, men vi erbjuder även andra typer av borrningstjänster.

Sågning

Sågning med vajer eller klinga

Ibland krävs det mer än en borr för att få till det hål man är ute efter. Med hjälp av avancerade sågverktyg utför vi precisionssnitt vid allt från traditionella håltagningsarbeten till komplicerade demonterings­arbeten med hjälp av bland annat väggsågar, vajersågar, kedjesågar och golvsågar. Oavsett verktyg och metod för håltagningen utför vi alltid vårt arbete med hög noggrannhet.
Planering och säkerhet

Ett precisionsjobb

Som håltagare är vi oerhört noggranna i allt vi gör, samtidigt som vi har problemlösarinstinkt. Håltagning kräver nämligen allt från god planering och maskinvana till kreativitet och precision. Alla hål vi gör måste nämligen vara exakt på rätt plats och i exakt rätt storlek. För att säkerställa att arbetet utförs effektivt och enligt specifika krav och mått ser vi alltid till att ha noggranna rutiner samt skicklig och erfaren personal – samtidigt som vi aldrig tummar på säkerheten.

Utmärkelser

Kvalitetsmärkt håltagningsentreprenör

För just håltagning har vi genom åren utmärkt oss på flera sätt. Bland annat var vi ett av de allra första håltagningsföretagen som blev Povel-diplomerat. Det är ett kvalitetsmärke framförallt mot våra kunder som visar på utbildning, miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Historiskt har vi också stått som vinnare av Årets Håltagningsentreprenör och Årets Säkerhets- och Arbetsmiljöpriset från det svenska demoleringspriset, samt blivit utsedda till årets DI Gasell.

Har du en förfrågan eller bara frågor?

Hör av dig till oss så återkommer vi.
Det här vill jag ha hjälp med:
Kontaktuppgifter: