Arnessons Betongborrning

Arnessons Betongborrning är det som 1979 blev starten för det som Arnessons utvecklats till idag – ett av Värmlands och Sveriges största håltagnings- och rivningsföretag.

Genom åren har verksamheten både utvecklats och expanderat. Förutom tjänster inom kärnborrning och sågning utför vi det mesta inom betongarbeten och rivning, både lätt som tung.

Håltagning

Håltagare utöver det vanliga

Håltagningstjänster är en värdefull lösning för alla typer av bygg- och renoveringsprojekt där precision och kvalitet är avgörande. Håltagning är den tjänst som Arnessons startade med 1979 och är företagets kärnverksamhet. Med hjälp av diamantborr eller såg gör vi hål i bland annat betong, både cirkelformade och kvadratiska. Oavsett om hålet är för dörrar, fönster, ventilation eller något annat har vi både kunskap och erfarenhet för jobbet.

Rivning

Vi river stort som smått

Vi på Arnesson kan det här med rivning, demolering och demontering och det är idag en av våra största inriktningar. Vi vet att rivning är mer än bara rivning, bland annat för att det idag finns miljökrav på provtagning av byggnadsmaterial samt att återanvända och återvinna det som går. Vi erbjuder hela spannet av rivning, med allt från lättrivning vid renovering eller sanering till tungrivning när hela byggnaden ska rivas.

Golvslipning

Polera för slitstarka betonggolv

Efter en sanering eller fuktskada kan betonggolv behöva slipas för att få bort limrester och avjämningsmassa. Att slipa golvet öppnar porerna i betongen och underlättar avfuktningen och påskyndar golvets återställning. Många väljer också att slipa betonggolv för att använda det som slutprodukt. Ett polerat betonggolv är betydligt mer slitstarkt än till exempel ett epoxygolv och kräver dessutom mindre underhåll.

Jobba hos oss.

Håltagare, rivningsarbetare eller sanerare?

Är du nyfiken på att jobba hos oss på Arnessons? Vi är en koncern med många olika inriktningar som erbjuder bra villkor för våra medarbetare. Vi är alltid intresserade av kompetent personal, då vår strävan är att hela tiden vara på tå för att möta upp framtidens rekryteringsbehov.

Har du en förfrågan eller bara frågor?

Hör av dig till oss så återkommer vi.
Det här vill jag ha hjälp med:
Kontaktuppgifter: